Tekenkabinetvriend(in)

Er zijn diverse mogelijkheden om via een donatie uw waardering uit te drukken voor het Tekenkabinet.

Word Tekenkabinetvriend(in) Basic voor € 25,- U ontvangt als dank per post, een exemplaar van de catalogus van de 7e editie 2019. Uw vriendschap duurt een jaar en wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt uitnodigingen voor tentoonstellingen en activiteiten van het Tekenkabinet. Vermeld a.u.b. uw adresgegevens & e-mailadres bij het afrekenen in de webshop.

Of word Tekenkabinetvriend(in) Regular voor € 50,- U ontvangt als dank per post een luxe TK etui en een exemplaar van de catalogus van de 7e editie 2019. Uw vriendschap duurt een jaar na ontvangst van de betaling en wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt uitnodigingen voor tentoonstellingen en activiteiten van het Tekenkabinet. Vermeld a.u.b. uw adresgegevens & e-mailadres bij het afrekenen in de webshop.

Of word Tekenkabinetvriend(in) Extra voor € 100,- U ontvangt als dank per post een unieke TK TAS, ontworpen door LADEN+LOSSEN. In de tas: een exemplaar van de catalogus van de 7e editie 2019, een potlood en een button. Uw vriendschap duurt een jaar na ontvangst van de betaling en wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt uitnodigingen voor tentoonstellingen en activiteiten van het Tekenkabinet. Vermeld a.u.b. uw adresgegevens & e-mailadres bij het afrekenen in de webshop.

Of word Tekenkabinetvriend(in) Deluxe voor € 200,- en ontvang naast een exemplaar van de catalogus van de 7e editie 2019 een gesigneerde en genummerde Siberische steen van Manja van der Storm, in handgemaakte kartonnen doos, oplage 10.
Uw vriendschap duurt een jaar na ontvangst van de betaling en wordt niet automatisch verlengd. U ontvangt uitnodigingen voor tentoonstellingen en activiteiten van het Tekenkabinet. Vermeld a.u.b. uw adresgegevens & e-mailadres bij het afrekenen in de webshop.

 

U kunt ook zelf een donatie overmaken op IBAN: NL43 INGB 0007 9777 87 t.a.v. Tekenkabinet, Amsterdam